Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/informu/public_html/404.php on line 16
Nmd Adidas Outlet Online

Nmd Adidas Outlet Online

Køb Nmd Adidas online på Shop. Vi tilbyder et stort udvalg af sportsudstyr og tøj dag-til-dag levering og fri retur.

I  en video, som hun uploadede på sin YouTube-kanal, afslørede hun, at hun fortrød sin deltagelse i det populære realityprogram, - Det er jo sådan, at TV3 de ejer mig i år, forklarer Fie Laursen og hentyder til, at hun har underskrevet en kontrakt, inden hun tjekkede ind på "Paradise Hotel", - Så lige nu kan I kalde mig TV3's lille bitch, lyder det fra en vred Fie Laursen, Det er især premieren på den nmd adidas kommende sæson, der er blevet til et stridspunkt mellem Fie Laursen og TV-stationen bag "Paradise Hotel"..

- Selvom jeg har tigget og bedt om, om jeg ikke nok må blive væk fra "Paradise"-premieren, så blev det et koldt nej, fortæller Laursen.  Bloggeren kan på grund af sin kontrakt ikke afsløre, hvad der sker i denne sæson af "Paradise Hotel", men hun hentyder til, at hendes kærlighedsliv er omdrejningspunktet.  - Lad mig sige det sådan her, at der er folk, der er tjekket ind og ud, som jeg kender, lyder det fra paradisoen, - Noget af det, der har været mærkeligt for mig, det var, at jeg jo har kendt nmd adidas flere mennesker, som er med i dette års sæson, tilføjer Fie Laursen..

- Fie-pigen har hygget sig lidt hist og hej, og lige pludselig så - bum! - så tjekker de bare ind, fortæller hun og hentyder altså til, at en gammel flamme dukker op i den kommende sæson af "Paradise Hotel", Læs også Fie Laursen indrømmer: Jeg har købt følgere Fie Laursen retter også en skarp kritik mod TV3, da hun nmd adidas ikke føler, at de har behandlet hende ordentligt, da hun ikke længere skulle bo på fest-hotellet, - Fie-pigen boede i en f*cking vandskade på et hostel, lyder det fra en rasende Fie Laursen..

- Så sad man også lige og sultede i 12 timer, fordi der ikke var nogen, der gad svare en på den lille lorte-Nokia telefon, man havde fået, fortæller hun yderligere.  - Jeg havde en f*cking lorte-oplevelse uden for hotellet, konkluderer Fie Laursen. Læs også "Paradise"-Patrick og Mads "Gokkesok" om Fie Laursen: Hun ligner Syrien i ansigtet Bloggeren fortæller, at hun har raget uklar med TV-stationen.  - Jeg er lidt uvenner med dem nu, og det er også bare fordi, jeg har været lidt en drama queen på den her tur. Det står jeg gerne ved. Jeg kan ikke bo klamt, jeg kan ikke blive behandlet som en hund. Så jeg har klaget en del. Det tror jeg sgu, de har været trætte af, siger Fie Laursen.

Bloggeren fortryder sin deltagelse i "Paradise Hotel" så meget, at hun ikke ønsker at deltage til premierefesten, - Stod det til mig, så skulle jeg slet ikke møde op til "Paradise"-premieren, for jeg har overhovedet ikke lyst, De sidste nmd adidas sted mine ben har lyst til at gallopere hen, det er til TV 3's "Paradise"-premiere, Og så spørger man så pænt: "Hey, ku' jeg få lov til at udeblive fra det der arrangement, som du ved, jeg overhovedet ikke har lyst til at indtræde", Så får man selvfølgelig bare et nej, fordi de ejer mig, lyder det bittert fra Fie Laursen. .

SE og HØR har forelagt TV 3 for Fie Laursens anklager. - Vi er kede af, at Fie Laursen har følt, at hun har haft en dårlig oplevelse. Mere ønsker vi ikke at kommentere på videoen, lyder det fra TV 3.  Fie Laursen vender tilbage på "Paradise Hotel" Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 1 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018. Foto: Thomas Laursen 2 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018.

Foto: Thomas Laursen 3 / 61 4 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 5 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 6 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 7 / 61 8 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 9 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i nmd adidas 2018, Foto: Thomas Laursen 10 / 61.

Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 11 / 61 12 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 13 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: nmd adidas Thomas Laursen 14 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 15 / 61 16 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018, Foto: Thomas Laursen 17 / 61 Fie Laursen vender tilbage i "Paradise Hotel" i 2018..Recent Posts